Witam i dziękuję za zaproszenie

Przed rozpoczęciem korzystania z Forum przedstaw się pozostałym
użytkownikom. Zawsze miło poznawać nowych ludzi :)

Witam i dziękuję za zaproszenie

Postprzez piotr » 24 cze 2013, 20:30

Jestem Piotr mieszkam w Tychach i od ponad 20 lat podróżuję po Polsce rowerem. Zegary słoneczne traktowałem tylko jako ciekawostki. Kiedy w 2010 roku pojawiła się zapowiedź utworzenia odznaki Na Tropie Zegarów Słonecznych w Polsce zainteresowałem się bardziej tym tematem. Początkowo zacząłem robić zdjęcia tych zegarów, które zauważyłem podczas wyjazdów. Poźniej zacząłem szperać w internecie w poszukiwaniu zegarów i natknąłem się na Waszą stronę, z której uzyskałem dużo informacji. Obecnie mam 166 sfotografowanych zegarów, w tym 3, których na Waszej stronie nie spotkałem. Piotr
piotr
Pasjonat

Re: Witam i dziękuję za zaproszenie

Postprzez Dharani » 25 cze 2013, 09:39

Witaj Piotrze :)
Kolejny człowiek z zakręceniem podobnym do naszego jest tutaj zawsze mile widziany :) Muszę powiedzieć, że to szalenie przyjemne uczucie gdy po paru latach szukania jakichś wymarłych jednorożców okazuje się nagle, że szaleńców jest więcej :) Piotrze, umieram z ciekawości - cóż to za nowe zegary odkryłeś? Proszę dopisz je w dziale Szukajmy zegarów słonecznych. No i życzę miłego używania naszego Forum :)
Darek
Mamo, kup mi globus Warszawy.

Obrazek
Dharani
Pasjonat

Postprzez karla » 3 lut 2014, 20:52

Witam jestem Ania i dziękuje Admin za Przyjęcie mnie do grona :)
karla
Pasjonatka

Postprzez Dharani » 14 lut 2014, 16:11

Cześć Ania, miło, że do nas dołączyłaś :)
Mamo, kup mi globus Warszawy.

Obrazek
Dharani
Pasjonat

Powrót do Powitania