Przepraszam za zwloke, niestety i okres swiateczny i inne takie nieprzewidziane, przeszkodzily mi w udzieleniu natychmiastowej odpowiedzi.
Otoz WSZYSTKIE zegary pochodza z prywatnych zbiorow, zadna ni galeria, ni muzeum nie moze sie poszczycic ich posiadaniem. Jedynie 35-40% z nich moga byc wystawione na sprzedaz, przy czym cena "najtanszego" zaczyna sie od 2tys.€ a zamyka w przedziale 20-25 tys.€; musialby to byc naprawde majetny kolekcjoner, bo jednak kwoty, o ktorych pisze, maja inny wymiar w Polsce a inny w krajach, gdzie dobrobyt nie jest zadnym novum, delikatnie mowiac.
#
Manecillo, naprawde baaardzo bym sie ucieszyła Twoja wizyta i chetnie pokazałabym Ci Paryz, jego niektore tajemnice, bo wszystkich ja sama, mimo tylu lat mieszkania tutaj, jeszcze nie poznalam

A skrzypeczki sa naprawde cudne, istny majstersztyk.
Oczywiscie inne sa rownie misternie wykonane ale tu zachwycila mnie pomyslowosc i artyzm wykonania.
Sprobuje jeszcze raz podjechac i zrobic nieco lepsze ujecia. Mam nadzieje, ze sie uda, bo ostatnio wciaz zmieniam plany. No ale... jesli sie uda, to nie omieszkam zamiescic

Dziekuje za zyczenia!!!!
Zycze Wam kochani słonecznego humoru, udanych łowow w 2014Nowym Roku! Darz Słonecznik!